Batony malinowo-migdałowe to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, masło, dżem malinowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem Malinowy Migdałowy Batony, Batony Malinowo-Migdałowe, oraz Batony Malinowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. linia 9-by-13-calowy do pieczenia na dole i 2 długie boki z arkuszem folii aluminiowej heavy-duty, upewniając się, że folia jest gładka i zwisy góry patelni przez co najmniej 4 cali po obu stronach. Folia mgiełkowa z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Umieść migdały i cukier w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż orzechy zostaną drobno zmielone, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Cukier
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Dodać mąkę, masło i ekstrakt z migdałów i proces, aż mieszanina jest kruchy i zaczyna tworzyć małe grudki, 15 do 20 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Masło
Mąka Uniwersalna
4
Przenieść 3 1/2 szklanki mieszanki migdałów do pieczenia i naciśnij w zwartej, równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Rozłóż dżem lekko, ale równomiernie na wierzchu, uważając, aby nie zakłócić warstwy migdałowej. Wcisnąć pozostałą mieszaninę migdałów do luźnych, dużych okruchów i równomiernie rozsypać dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dżem
6
Posypać pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W Plasterkach
7
Piec, aż dżem bulgotanie i polewa jest złoty, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Chwytając zwisającą folię po obu stronach patelni, wyciągnij ciasto z patelni i połóż na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Stojak Na Druty
Folia Aluminiowa
Patelnia
9
Pokrój na 36 kwadratów. Przed podaniem, w razie potrzeby, pył z cukrem cukierniczym.