Batony Karmelowo-Orzechowe Solone
Solone karmelowo-orzechowe batony mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 297 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pekan, ekstrakt z wanilii, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Batoniki Solone Karmelowe, Solone Karmel Klon Pecan Pie Batony, oraz Batoniki z solonym karmelem i czekoladą Pecan Pie.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 10 do 12 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Line a 15-x 10-calowa galaretka z folią aluminiową; lekko nasmaruj folią. Ułóż krakersy graham w jednej warstwie w przygotowanej patelni, lekko nakładając krawędzie.
Połącz cukier, masło i śmietanę w średniej wielkości ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i orzechami pekan.
Wlać mieszaninę masła na krakersy, rozprowadzając do płaszcza.
Piec w 350 przez 10 do 11 minut lub do lekko rumiane i bąbelki.
Natychmiast posypać solą i przesunąć folię z patelni na stojak z drutu. Całkowicie schłodzić (około 30 minut). Włamać się do krat.
Batony czekoladowo-Orzechowo-karmelowe: przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami Step Top ciepłe batony z 1 szklanką gorzkiej czekolady.
Odstawić 3 minuty i rozprowadzić czekoladę na batonach. Postępować zgodnie z przepisem w kroku Chill 20 minut przed podaniem.