Batony Imbirowe
Need a bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre? Batony imbirowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 237 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól, melasę, skracanie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Glazurowane Batony Imbirowe, Batony Imbirowe Żurawinowe, oraz Batony migdałowo-imbirowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce śmietanę skracamy i cukrujemy do lekkości i puszystości.
Dodać jajka; dobrze ubić. Ubić w wodzie i melasie.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki, imbir i sól; dodać do mieszanki melasy i dobrze wymieszać.
Rozłożyć na nasmarowane 15-calowe. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-22 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Fajne na drucianym stelażu. W razie potrzeby pył z cukrem cukierniczym.