Batony Do Lodów Cytrynowych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj batonów z lodami cytrynowymi. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 8G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Jeśli masz żółtka, ciasteczka kruche, sól i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mrożone Batoniki Do Lodów Bananan, Kremowe Lody Cytrynowe, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz żółtka, cukier granulowany i sok z cytryny w średnim rondlu na średnim ogniu; gotuj, ubijając, aż mieszanina zacznie gęstnieć, około 8 minut. Wymieszać masło, 1 kawałek na raz, drewnianą łyżką. Gotować, mieszając, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki, o 7 Więcej minut. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do średniej miski, naciskając twaróg gumową szpatułką. Wymieszać ze skórką cytrynową i solą. Napełnij dużą miskę do połowy lodem. Ustaw miseczkę z twarogiem na lodzie i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bary: Płaszcz 8-calowy kwadratowy naczynia do pieczenia w sprayu do gotowania i linii z folii, pozostawiając zwis z 2 stron. Pulse ciasteczka w robocie kuchennym, aż drobno zgniecione. Powoli dodaj roztopione masło i skórkę z cytryny i pulsuj, aż mieszanina zacznie się łączyć.
Przenieść mieszaninę okruchów do przygotowanego naczynia do pieczenia i mocno docisnąć do dna.
Na okruchy rozprowadzić lody gumową łopatką; na wierzchu rozprowadzić twaróg cytrynowy. Przykryć folią i zamrozić do twardości, około 4 godzin lub do 2 dni.
Wyjąć z patelni za pomocą zwisającej folii.
Pokroić na kawałki i pokroić cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "