Batony Cytrynowo-Makowe

Batony Cytrynowo-Makowe
Batony cytrynowo-Makowe to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mikser, mąkę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Batoniki Z Makiem Cytrynowym, oraz Batony Proteinowe Z Makiem Cytrynowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać sól, cukier i wanilię, i nadal ubijać do lekkości, ale nie puszyste. Obniżyć prędkość i dodać mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
4
Wymieszać, aż się połączy.
5
Rozprowadź ciasto na dnie patelni o wymiarach 8 na 8 cali, poklepując palcami i wygładzając wierzch metalową lub gumową szpatułką, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Piec do jasnego złota na brzegach, 18 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu. Nie wyłączaj piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
1
W małym rondelku umieść mak, cukier i 1/4 szklanki zimnej wody i zagotuj na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Gotować przez 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca.
3
Dodać masło i mieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Natychmiast zdjąć z ognia i rozprowadzić mieszankę maku równomiernie na upieczonej skórce z ciastek. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiasteczkamiCiasto Z Ciasteczkami
MakowiecMakowiec
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Umieść 3/4 szklanki zimnej wody i skrobi kukurydzianej w średnim niereaktywnym rondlu i ubijaj, aby rozpuścić skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać cukier i żółtka i ubić do połączenia. Na średnim ogniu, stale mieszając, doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj sok z cytryny, skórkę z cytryny i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło
5
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Nadzienie cytrynowe zalewamy równomiernie warstwą maku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
CytrynaCytryna
1
Za pomocą ręcznego miksera lub w misce miksera elektrycznego ubijaj białka na średniej prędkości. Kiedy białka szczyt delikatnie, powoli dodać cukier. Kontynuuj bicie, aż uformują się mocne (ale nie sztywne) szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Złóż skrobię kukurydzianą, a następnie mak. Całkowicie przykryj nadzienie cytrynowe i nakryj górną część, aby uzyskać atrakcyjne wirowane punkty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CytrynaCytryna
3
Piec do bezy brązowieje, o 18 protokół. Ostudzić i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pokrój na 8 dużych prętów.
5
Z inspiracji składnikami Billa Telepana i Andrew Friedmana. Copyright (c) 2004 by Bill Telepan. Przedruk za zgodą Simon & Schuster, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn