Batony cytrynowo-limonkowe
Przepis na Batony cytrynowo-limonkowe można przygotować w około 40 minut . Z tego przepisu składa się 48 porcji zawierających 97 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 12 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup cukier, sól, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zdążyć już dziś. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 0% . Ten wynik jest do poprawy. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Frozen Key Lime Cheesecake Bars , Tequila Lime Cheesecake Bars i Baked Lemon~Lime Chicken Wings .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło z cukrem pudrem na jasną i puszystą masę. Wbić skórkę z limonki.
Połącz mąkę i sól; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze wymieszać.
Wciśnij do natłuszczonej 13-calowej formy. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 13-15 minut lub tylko do momentu, aż brzegi lekko się zarumienią.
W międzyczasie w drugiej dużej misce ubij jajka z cukrem.
Połącz mąkę i proszek do pieczenia. Stopniowo dodawaj do masy jajecznej. Wymieszaj sok z cytryny i skórkę; ubijaj, aż się spieni.
Piec przez 20-25 minut lub do momentu jasnozłotego koloru. Studzimy na drucianej kratce. Posyp cukrem cukierniczym.
Pokrój w kwadraty. Przechowywać w lodówce.