Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Butterscotch bary spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 350 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 92 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz Baton mleczna czekolada, ekstrakt z wanilii, mąka samowyzwalająca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batony Butterscotch, Batony Butterscotch, oraz Butterscotch M & M Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 160C / konwencjonalny 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło w małej misce i pozostawić do ostygnięcia. Posmarować płytką puszkę o wymiarach 20 x 24cm. W innej misce ubić jajka. Roztopić masło, następnie dodać do jajek z cukrem i wanilią. Dodać mąkę i wymieszać z czekoladą i 3/4 orzechów. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych