Batony Brzoskwiniowo-Orzechowe
Batony brzoskwiniowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, cukier puder, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, Ciasteczka brzoskwiniowo-orzechowe, oraz Muffinki Brzoskwiniowo-Orzechowe.
Instrukcje
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do lekko tosty, mieszając raz po 5 minutach.
Podziel ciasto na ciasteczka na 3 równe kawałki i naciśnij równomiernie na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali.
Posypać równomiernie orzechami pekan, naciskając na ciasto.
Piec w 350 przez 25 minut lub do momentu, aż krawędzie będą złociste.
W małym rondlu zagotuj przetwory brzoskwiniowe i skrobię kukurydzianą. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Wlać mieszaninę konserwową równomiernie na ciepłą skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu 20 minut.
Posypać równomiernie cukrem pudrem i pokroić w kosteczki.
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Pillsbury Create 'N
Piec cukier w lodówce ciasto cookie.