Wiśniowo-orzechowe batony Brownie mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 24. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Niewiele osób lubi to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka kakao do pieczenia, orzechów włoskich, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so amazing spoonacular score of 17%. Podobne przepisy obejmują Fudgy Cherry - Cheesecake Brownie Bars, Data i nakrętka power Bars, oraz Batony z granolą owocowo-orzechową do żucia.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W innej misce ubić jajka, masło i wanilię; dodać do suchych składników. Ubijaj, aż dobrze się wymieszasz (mieszanina będzie gruba).
Odstawić 1 szklankę ciasta do polewy. Wciśnij pozostałe ciasto do nasmarowanego 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Rozprowadzić równomiernie z nadzieniem. Ciasto kruszyć na wierzchu; posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Orzechy Włoskie
Ciasto
4
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do wyschnięcia góry, a orzechy są złotobrązowe. Schłodzić całkowicie na drucianym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
W kuchence mikrofalowej roztopić chipsy waniliowe i mleko o mocy 70%; mieszać do uzyskania gładkości. Mikrofalówka w dodatkowych 10-do 20-sekundowych odstępach, mieszając, aż będzie gładka.