Przepis Apple Pie batony może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sodę oczyszczoną, płatki owsiane, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Z Masłem Jabłkowym, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Linia a 15-na-17-calowy obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. W stojącym mikserze elektrycznym wyposażonym w łopatkę, ubij masło z cukrem ze średnią prędkością, aż będzie lekkie i puszyste, 2 minuty. Z małą prędkością ubijamy mąkę i sól, aż powstanie miękkie ciasto. Naciśnij ciasto na dole arkusza i 1/2 cala z boku.
Dodać jabłka do patelni i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać połowę cynamonu i gałki muszkatołowej do każdej patelni. Gotować, aż jabłka są karmelizowane i bardzo delikatne, a płyn odparowuje, o 10 minut dłużej; zeskrobać wszelkie kawałki przyklejone do dna patelni i dodać do 1/2 szklanki wody do każdej patelni, aby zapobiec przypaleniu.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Ochłoń.
1
Rozłóż orzechy włoskie w talerzu ciasta i tosty na złoty i pachnące, o 8 protokół.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać orzechy włoskie. W dużej misce wymieszaj owies z mąką, jasnobrązowym cukrem, cynamonem, sodą oczyszczoną i solą. Używając blendera do ciast lub dwóch noży, pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać orzechy włoskie i wcisnąć mieszaninę w grudki.