Batoniki Z Kruszonką Malinową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj batonów z kruszonką malinową. Ten przepis służy 9 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 33 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, cukier cukierniczy, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Z Kruszonką Malinową, batoniki z kruszonką malinową, oraz Batoniki z kruszonką malinowo-czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Umieść masło i cukier w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na średniej prędkości, aż do połączenia. Z mikserem na niskim, dodać wanilię.
Mąkę i sól przesiać razem, a mikser na niskim poziomie powoli dodawać do mieszaniny masła, mieszając, aż prawie połączy się w kulkę. Obróć ciasto na desce. Lekko poklepać dwie trzecie ciasta równomiernie na dnie 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia i około 1/4 cala po bokach.
Rozłóż dżemem, pozostawiając granicę 1/4 cala.
Wymieszać granolę z pozostałym ciastem rękami. Rozwałkuj ciasto na małe kawałki i rozprowadź na wierzchu dżemu, pokrywając większość powierzchni.
Na wierzch posypać migdałami.
Piec batony przez 45 minut, aż lekko rumiane.
Ostudzić do końca i pokroić na 9 lub 12 sztabek.
Posypać lekko cukrem cukierniczym.