Batoniki z kruszonką czekoladową wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 208 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pekany, masło, ciasteczka wafel czekolady, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 20%. Spróbuj Batoniki z kruszonką malinowo-czekoladową, Czekoladowe Magiczne Batoniki Z Kruszonką, oraz Batony Z Masłem Orzechowym I Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć okruchy ciasteczek i roztopione masło; dobrze wymieszać. Wciśnij mieszaninę do lekko nasmarowanej folią aluminiową wyłożonej 13-x 9-calową patelnią do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
3
Posypać posiekane batoniki i następne 4 składniki na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Połącz jajko ze skondensowanym mlekiem; polej kromkami czekolady.