Batoniki Z Dyni
Batoniki z dyni mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 111 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajka, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest zbyt wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, Pumpkin Magic Brownie batony z Pumpkin Magic lukier, oraz Batoniki Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Używając miksera elektrycznego ze średnią prędkością, połącz jajka, cukier, olej i dynię, aż będą lekkie i puszyste. Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sól i sodę oczyszczoną.
Dodać suche składniki do mieszaniny dyni i wymieszać z małą prędkością, aż dokładnie połączone i ciasto jest gładka.
Rozprowadzić ciasto na nasmarowanej 13 przez 10-calowej patelni do pieczenia.
Ostudzić całkowicie przed lukier.
Połącz Serek i masło w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Dodać cukier i wymieszać z małą prędkością aż do połączenia. Wymieszać wanilią i ponownie wymieszać.
Rozprowadzić na schłodzonych batonach dyni.