Batoniki z cukinii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 100 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka mielonych goździków, mielone goździki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batoniki Z Cukinii, Batoniki Z Cukinii, oraz Batoniki Z Orzechów Cukinii.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 9-lub 8-calowej kwadratowej patelni. W dużej misce, wymieszać brązowy cukier, masło, wanilia i jajko. Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i 1/2 łyżeczki goździków. Wymieszać z cukinią i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Brązowy Cukier
Cynamon
Cukinia
Wanilia
Masło
Goździki
Mąka Uniwersalna
Orzechy
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Piekarnik
Patelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
4
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier do gładkiej i spreadable.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Rozłóż lukier na batonach. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.