Batoniki Musli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj batonów musli. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, masło, staromodny płatek owsiany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Musli, Batoniki Musli, oraz Batoniki Musli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Masło 9 przez 9-calowe szklane naczynie do pieczenia i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż owies, nasiona słonecznika, migdały i kiełki pszenicy na pół arkusza patelni.
Wstawić do piekarnika i grzać przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
W międzyczasie połącz miód, brązowy cukier, masło, ekstrakt i sól w średnim rondlu i umieść na średnim ogniu. Gotować, aż brązowy cukier całkowicie się rozpuści.
Po zakończeniu mieszaniny owsa wyjmij ją z piekarnika i zmniejsz ogień do 300 stopni F. natychmiast dodaj mieszaninę owsa do płynnej mieszaniny, dodaj suszone owoce i wymieszaj, aby połączyć. Włącz mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i naciśnij, równomiernie rozprowadzając mieszaninę w naczyniu i umieść w piekarniku, aby piec przez 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Pokroić w kwadraty i przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia.