Batoniki Malinowe
Batony malinowe to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 78 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się owies, masło, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Batoniki Malinowe, Batoniki Malinowe, oraz Batoniki Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzewający do 204°. patelnia kwadratowa, 9x9x2 cale.
Mix Bisquick mix, owies i brązowy cukier w dużej misce.
Pokroić na maśle, widelcem lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie krucha.
Naciśnij połowę kruchej mieszaniny na patelni.
Rozłóż owoce na kruchej mieszaninie do 1/4 cala krawędzi. Wierzch z pozostałą kruchą mieszaniną; naciśnij delikatnie do owoców.
Piec 25 do 30 minut lub do jasnobrązowego; ostudzić. W przypadku 24 prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.