Batoniki dyniowe III

Batoniki dyniowe III
Pumpkin Bars III to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ta przystawka ma 359 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, puree z dyni, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, Pumpkin Magic Brownie batony z Pumpkin Magic lukier, oraz Pumpkin Pie Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9x13 cala patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W misce do mieszania ubić jajka, cukier, olej i dynię. Mąkę, proszek do pieczenia, sól, sodę oczyszczoną, sól i cynamon przesiać, dodać do mokrych składników i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przygotować lukier ubijając razem serek, masło i cukier cukierniczy. Równomiernie rozprowadzić na chłodzonych prętach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn