Batoniki Do Okruchów Jabłek

Batoniki Do Okruchów Jabłek
Apple Crumb Bary jest hor d ' oeuvre, który służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 175 kalorii. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Batoniki Do Okruchów Jabłek, Batoniki Do Okruchów Jabłek, oraz Batoniki Cynamonowo-Jabłkowe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier i sodę oczyszczoną; pokroić w 1 szklankę plus 2 łyżki masła, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy. Odłóż 2 filiżanki na polewę. Wciśnij pozostałe okruchy do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Ułóż jabłka na wierzchu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, wodę, wanilię i pozostałe masło. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do uzyskania gęstej i musującej konsystencji; rozłóż na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Posyp zarezerwowanymi okruchami.
4
Piec w temperaturze 350° przez 35-45 minut lub do momentu, gdy wierzch będzie lekko rumiany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Raventos i Blanc de la Finca Brut z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn