Batoniki czekoladowe crunch
Czekolada crunch bars jest Europejski przepis, który służy 12. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 433 smakoszy i kucharzy. Mieszanka g barów turkish delight, czekolada, różowe Pianki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czekolada Mallow Crunch Batony, Batony Crunch Karmelowo-Czekoladowe, oraz Batony Czekoladowe Caveman Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło, czekoladę i syrop delikatnie rozpuścić na patelni na małym ogniu, często mieszając, aż będzie gładkie, a następnie schłodzić przez około 10 minut.
Biszkopty i słodycze wymieszać na patelni, a następnie wlać do 17 cm kwadratowej puszki wyłożonej folią i rozprowadzić mieszaninę do mniej więcej poziomu. Schłodzić do twardości, a następnie pokroić w palce.