Batoniki Coffee Crunch

Batoniki Coffee Crunch
Coffee Crunch Bars może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, brązowy cukier, migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Coffee Crunch, Cranberry Crunch Coffee Cake, oraz Ciasto Kawowe Peach Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić pierwsze 3składniki w średniej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i cukier w innym średnim bowluntil mieszane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Proszek Addespresso i ekstrakt z migdałów; pokonać 1 minutę. Mieszaj mieszaninę mąki W3 dodatkach, mieszając, aż się wchłoniepo każdym dodaniu. Wymieszać z czekoladą i migdałami (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MigdałyMigdały
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Obróć ciasto na niełuskaną blachę do pieczenia. Używając rąk, naciskaj na 12-calowy kwadrat. Przebijaj widelcem w odstępach co 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec, aż krawędzie są lekko brązowei zaczyna się chrupiące, 45 do 50 protokół.Schłodzić na arkuszu 1 minuta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić na 48 barów.Natychmiast przenieść do stojaka; chłodny (barswill chrupiące, jak ostygną). DO AHEAD: Canbe wykonane 5 dni do przodu. Przechowywać w airtightcontainer w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn