Batoniki Coffee Crunch
Coffee Crunch Bars może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, brązowy cukier, migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Coffee Crunch, Cranberry Crunch Coffee Cake, oraz Ciasto Kawowe Peach Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Ubić pierwsze 3składniki w średniej misce, aby wymieszać.
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i cukier w innym średnim bowluntil mieszane, o 2 protokół.
Proszek Addespresso i ekstrakt z migdałów; pokonać 1 minutę. Mieszaj mieszaninę mąki W3 dodatkach, mieszając, aż się wchłoniepo każdym dodaniu. Wymieszać z czekoladą i migdałami (ciasto będzie grube).
Obróć ciasto na niełuskaną blachę do pieczenia. Używając rąk, naciskaj na 12-calowy kwadrat. Przebijaj widelcem w odstępach co 1 cal.
Piec, aż krawędzie są lekko brązowei zaczyna się chrupiące, 45 do 50 protokół.Schłodzić na arkuszu 1 minuta.
Pokroić na 48 barów.Natychmiast przenieść do stojaka; chłodny (barswill chrupiące, jak ostygną). DO AHEAD: Canbe wykonane 5 dni do przodu. Przechowywać w airtightcontainer w temperaturze pokojowej.