Batoniki Chrupiące Z Czekoladą I Kokosem (Bez Prawoślazu)

Batoniki Chrupiące Z Czekoladą I Kokosem (Bez Prawoślazu)
Czekoladowo-Kokosowe batoniki chrupiące (bez pianek) to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1027 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka nektaru z agawy, płatki z brązowego ryżu, bezmleczne chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Batoniki Chrupiące Z Czekoladą, Podwójne Czekoladowe Batoniki Z Pianką, oraz Bezglutenowe Bezmleczne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj patelnię 8 x 8 (ja używam szkła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Umieść 1-1 / 2 szklanki kokosa w małym robocie kuchennym lub młynku do przypraw (patrz moje notatki powyżej), i whiz, aż grudki i zamienia się w pastę z odrobiną oleju resztkowego (około 1 do 3 minut). Nie zatrzymuj się krótko. To musi być masło i olej!
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
W małym rondelku umieścić pastę kokosową/olej kokosowy, dodać miód i wanilię, ubijając na średnim ogniu (nie ulegaj pokusie podkręcenia ognia!), aż będzie gładka, a cały pozostały olej zostanie włączony (około 3 do 5 minut). Mieszanina będzie gęsta i lepka (coś jak stopione pianki), ale gładka i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Zdjąć z ognia, wymieszać z chrupiącym płatkiem ryżowym i pozostałą 1/4 szklanki rozdrobnionego kokosa. Będzie gęsty, jak chrupiące smakołyki ryżowe, ale powinien łączyć się z delikatnym mieszaniem.Naciśnij chrupiącą mieszankę równomiernie na patelni do pieczenia. W razie potrzeby możesz użyć folii lub papieru pergaminowego między rękami a mieszanką, naciskając ją, aby uniknąć przyklejenia.Schłodzić smakołyki w zamrażarce przez 10 do 15 minut (nie dłużej).Podczas schładzania rozpuść 1/2 szklanki chipsów czekoladowych w misce (podgrzewam je przez 1 minutę, a następnie energicznie mieszam, aż będą gładkie). Możesz potrzebować więcej w zależności od tego, jak gorliwy jesteś przy zanurzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Ryżowe DmuchanePłatki Ryżowe Dmuchane
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokrój chrupki na kwadraty lub pręty, duże lub małe. Dowolny kształt, jakiego pragniesz! Zwykle robię 8 dłuższych batonów lub 12 mniejszych smakołyków.Dip bary / smakołyki w czekoladzie, a następnie włączyć je czekolady do góry i umieścić je na talerzu, podczas gdy czekolada wyschnie.W razie potrzeby posyp smakołyki kokosem, gdy czekolada jest jeszcze mokra.Lubię przechowywać je w lodówce lub zamrażarce, aby były chrupiące, ale będą również przechowywać w temperaturze pokojowej. Tylko nie oczekuj, że będą trwać zbyt długo ... te szybko się jedzą w moim domu!
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn