Batoniki Brzoskwiniowo-Zbożowe
Batoniki brzoskwiniowo-zbożowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, płatki zbożowe, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki Zbożowe, Batoniki Zbożowe 15 Minut, oraz Batoniki Zbożowe Marshmallowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia. W dużej kuchence mikrofalowej miski, masło mikrofalowe i marshmallows odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund, mieszając po 1 minuta, aż gładka. Wymieszać z płatkami zbożowymi, aż będą pokryte skórką. Naciśnij około 4 szklanki mieszaniny mocno na patelni.
Rozprowadzić jogurt na wierzchu.
Wymieszać suszone brzoskwinie i pozostałą mieszankę zbożową (jeśli mieszanka zbożowa stała się jędrna, mikrofalówka odsłonięta w ciągu 30 sekund, aby zmiękczyć).
Rozprowadzić na wierzchu jogurtu; mocno nacisnąć zwilżonymi rękami. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy. Przechowywać w lodówce.