Basil Daiquiri

Basil Daiquiri
Basil Daiquiri jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap napój. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka liści bazylii, lodu, dekoracji: koło limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Basil Berry Daiquiri, Basil Lime Daiquiri, oraz Basil Berry Daiquiri.

Instrukcje

1
Lekko zmiażdżyć liście bazylii w shakerze koktajlowym. Napełnij lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
2
Dodaj rum, sok z limonki, syrop cukrowy i Maraschino. Dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Napełnij szklankę typu whisky świeżym lodem. Przelej koktajl do szklanki za pomocą Sitka Hawthorne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Udekoruj limonką i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn