Bary Z Rodzynkami Glazurowane Rumem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Rum Glazed Raisin Bars spróbować. Ten wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jaj, masło, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Marmolada Rodzynki Szynka Glazurowana, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Szkliwione ciasto Orzechowo-rodzynkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W małej miseczce wlać rum do rodzynek i odstawić. Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x9 cali.
W średniej misce, śmietany cukru i masła.
Dodać jajko i wymieszać, aż będzie puszyste. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać.
Dodaj to na przemian do mieszaniny jaj z mlekiem.
Wymieszać do wymieszania, następnie złożyć w rodzynki.
Ciasto rozprowadzić równomiernie na wysmarowanej patelni i piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut.
Podczas pieczenia rodzynek, w mniejszej misce wymieszaj 2 łyżki masła z cukrem cukierniczym.
Dodać pozostały rum i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Gdy batoniki wyjdą z piekarnika, niech lekko ostygną, a następnie rozłóż lukier równomiernie na wierzchu.