Bary Lamington Shaun Hergatt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj barów Lamington Shauna Hergatta. Ten przepis służy 50 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, dżem malinowy, czekolada mleczna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 68 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Przepyszny Dip z karczocha Shauna, Babeczki Lamington, oraz Eklerki Lamington dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby ciasto: Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia pół arkusza patelni z pergaminem.
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubić jajka i cukier na dużej prędkości, aż będą lekkie i spienione, około 5 minut.
W innej misce przesiać mąkę i proszek do pieczenia.
Masło rozpuścić w małym rondlu i dodać syrop kukurydziany.
Wyjąć mieszankę jajeczną z miksera. Za pomocą silikonowej szpatułki złóż mieszaninę wilgoci.
Dodać mleko, a następnie mieszaninę masła, tylko do połączenia.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec przez 8 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce.
Rozgrzać krem na średnim ogniu, aż się zagotuje.
Gorącą śmietanę polać czekoladą, mieszając do rozpuszczenia i wygładzenia.
Aby zakończyć pręty: wyłożyć pół arkusza patelni z pergaminem.
Przetnij gąbkę na pół, na środku.
Dżem malinowy rozprowadzić równomiernie na jednej połowie, a drugą połówkę położyć na wierzchu.
Za pomocą widelca zanurz każdą kostkę w czekoladowym ganache, a następnie rzuć każdą W misce z kokosem, pokrywając całą kostkę.
Umieść powleczoną kostkę na wyłożonej pergaminem pół arkuszu patelni. Powtórz ten proces i schłodzić patelnię pełną kostek, odkrytych, w lodówce na kilka minut, aby ustawić.