Barbeque Wieprzowe
Wieprzowina Barbeque może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Mieszanka sosu barbeque, papryka, papryka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Barbeque Pork Burger, 3 Składniki Pulled Pork Barbeque, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Barbeque dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, wymieszać wino, biały pieprz, płynny dym, czosnek, czarny pieprz, sos pieprzowy, i sos Worcestershire.
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence i przykryć mieszaniną sosu. Przykryć i gotować od 4 do 5 godzin na niskim poziomie lub do momentu, gdy mięso łatwo się rozpadnie.
Wieprzowinę rozdrobnić widelcem.
Wymieszać w sosie barbeque, cebula, zielona papryka, czerwona papryka, i żółta papryka. Kontynuuj gotowanie 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Umieść wieprzowinę w sitku, aby usunąć nadmiar płynu, naciskając dużą łyżką, aby uzyskać jak najwięcej wilgoci. Płyn może być zarezerwowany jako sos do zanurzania.