Barbecue Salmon and Snap Pea Slaw to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, zrównoważone filety z łososia, groszek cukrowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Snap Pean i kapusta Slaw, oraz Kapusta Czerwona & Cukier Groszek Slaw.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połącz 1 łyżkę oleju, czosnek i imbir w mini robocie kuchennym; pulsuj, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Imbir
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Dodać sok i kolejne 4 składniki( przez pastę chile); pulsować do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Sok
4
Ułóż łososia na ruszcie grillowym pokrytym sprayem do gotowania; umyj wierzch łososia połową sosu. Grilluj 10 minut; posmaruj pozostałym sosem. Grill dodatkowe 10 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
łosoś
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Połączyć groch, rzodkiewki i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka
Szalotka
Groch
6
Połączyć ocet i pozostały 1 łyżka oleju, dobrze mieszając; mżawka na mieszaninę grochu.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.