Bar śniadaniowy
Bar śniadaniowy może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. To Śniadanie ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis wegetariański lacto ovo służy 12 i kosztuje 98 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz płatki zbożowe, nasiona, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wszystko Bar Śniadaniowy, Zdrowy bar śniadaniowy, oraz Zdrowy bar śniadaniowy.
Instrukcje
Nasmaruj i wyłóż 20cm kwadratową blachę z pergaminem do pieczenia.
Umieść suszone owoce w misce do mieszania.
Dodać nasiona, owies i płatki, i dobrze wymieszać.
Do rondla wlać masło, cukier i złoty syrop. Gotować delikatnie na płycie kuchennej, mieszając łopatką, aż masło i cukier stopią się.
Zdjąć z ognia i wlać suche składniki do rondla.
Dobrze wymieszać, aż wszystkie składniki są pokryte mieszanką syropu.
Napełnij blachę mieszaniną. Użyj szpatułki, aby równomiernie docisnąć mieszankę.
Piec w temperaturze 160C / 140C fan / gas 3 przez 20 minut, a następnie pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed pokrojeniem na kwadraty lub palce. Przechowywać w szczelnej puszce do 3 dni, jeśli trwają tak długo!
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Tajski można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.