Bananowy Chleb Muffin Topy
Bananowy chleb Muffin Tops jest bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz proszek do pieczenia, 8 łyżeczka ziarna soli morskiej, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kewl Banana Nut Muffin Tops, Babeczki Bananowo-Toffi, oraz Peanut Butter Banana Muffin Tops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Dodaj obrane banany, pestki daktyli, olej kokosowy i wanilię do robota kuchennego. Proces do gładkiej. Pozwoliłem mu na chwilę.
Dodać cynamon, proszek do pieczenia i sól i ponownie proces aż do połączenia.
Dodać 1,5 szklanki płatków owsianych i proces tylko 4-5 sekund, tylko wystarczająco długo, aby z grubsza posiekać owsa.
Wyjmij procesor z podstawy, a następnie usuń ostrze i odstaw na bok. Dokładnie wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki płatków owsianych i chipsy czekoladowe.Łyżka dużą porcję ciasta (około 3-4 łyżki stołowe lub tak dla każdego) na pergaminie. Nie naciskaj na ciasto, aby spłaszczyć - po prostu zostaw je w Kopcu na blasze do pieczenia.
Upiec ciasteczka przez 10 minut, obrócić patelnię i piec przez kolejne 7-9 minut, aż Na spodzie będzie złoty kolor.Natychmiast przenieść blachę do pieczenia na stojaku chłodzącym na 10 minut. Następnie zdejmij muffinki i połóż na stojaku, aby całkowicie wystygły.