Bananowa Czekolada Kruszy
Bananowe kruszonki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 751 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. 44 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz kakao w proszku, cukier, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bananowa Czekolada Kruszy, Pieczony Słodki Ziemniak z bananem orzech kruszy, oraz Masło Orzechowe Toffi Kruszy Się Z Roztopioną Czekoladą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Spryskaj patelnię 8 na 8 cali sprayem zapobiegającym przywieraniu.
W misce wymieszać plastry banana, brązowy cukier, chipsy czekoladowe i 2 łyżki masła.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Wymieszać mieszankę do pieczenia, cukier, kakao w proszku, pozostałe 2 łyżki masła i 2 łyżki mleka w innej misce. Używając palców lub widelca, łącz, aż uzyskasz wilgotną kruszonkę.
Rozprowadzić polewę równomiernie na mieszaninie bananów.
Piec na złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Gdy będziesz gotowy do podania, ubij śmietanę z cukrem pudrem.
Kruszonkę podajemy z bitą śmietaną.