Banan, czekoladowy orzech laskowy i ziemniaczana krepa ze słomy
Banan, czekolada orzech laskowy i ziemniaczana Słoma Crepe może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję Morn meal. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 269 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz mąkę, masło, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Krepa czekoladowo-Orzechowo-bananowa, Czekoladowe Ciasto Krepowe Z Orzechami Laskowymi / / Blendtec, oraz Bananowa Krepa Czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Ubij mleko, śmietanę, masło i jajko na gładką masę. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce, o 1 godzinę.
Dodaj klepnięcie masła do 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 uncje ciasta i obracać wokół płaszcz patelni w jeszcze cienkiej warstwie. Gotować, aż światło złoty kolor, o 1 minutę. Flip crepe z łopatką rybną lub cienką turner i gotować, 15 do 45 sekund.
Przełóż krepę na talerz i powtórz z pozostałym cieście, dodając więcej masła w razie potrzeby.
Każdą krepę posmarować obfitą porcją czekolady, plastrami z połowy banana i garścią słomek ziemniaczanych.
Roll up, zamykając oba końce i cięcia na bias.
Podawać posypane cukrem pudrem.