Baltazar ' s estragon Chicken Paillards

Baltazar ' s estragon Chicken Paillards
Baltazar ' s estragon Chicken Paillards może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 373 kalorie, 30g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz musztardę, sok z cytryny, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Baltazarowa, Lekko Zblazowana, Balthazar Brioche French Toast, oraz Pasztety Z Kurczaka Z Salsą Clementine.

Instrukcje

1
30 minut na marynowanie kurczaka
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
2
Jeśli używasz całych piersi z kurczaka, przeciąć każdą pierś na pół. Przyciąć wszelkie ścięgna lub nadmiar tłuszczu off piersi i odrzucić. Przepłukać piersi pod zimną bieżącą wodą, a następnie odcedzić (nie osuszyć ręcznikami papierowymi; piersi powinny być wilgotne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Umieść pierś w połowie między dwoma arkuszami folii. Funt go na szeroką płaską blachę do 1/8 cala grubości, za pomocą pounder scallopini lub po stronie ciężkiego tasaka. Powtórz z pozostałymi połówkami piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
CleaverCleaver
4
Umieść wbity piersi na oprawie nonstick blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Czosnek, sól, pieprz czarny i gorące płatki czerwonej papryki umieścić na dnie dużej niereaktywnej miski do mieszania i zacieru do pasty z tyłu drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Dodać musztardę, 1 łyżkę posiekanego estragonu, sok z cytryny i ocet i ubijać do wymieszania. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek; mieszanina zagęści się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
EstragonEstragon
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wlać ćwierć tego vinaigrette na piersi kurczaka, klepanie go na kurczaka widelcem. Obróć piersi, wlej kolejną ćwiartkę vinaigrette na wierzch i poklepaj widelcem kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Cały KurczakCały Kurczak
8
Pozwól kurczaka marynować w lodówce, pod przykryciem, przez 30 minut. Odstaw Pozostałe vinaigrette na bok. Użyjesz go do ubierania sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Cały KurczakCały Kurczak
9
Tuż przed ustawieniem grilla, umieścić pomidory, mesclun, i pozostałe posiekane estragon, w tej kolejności, w misce z pozostałym sosem, ale nie wrzucić je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
PomidorPomidor
MesclunMesclun
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Ustaw grilla i rozgrzej do wysokiej. Jeśli korzystasz z grilla gazowego, umieść wszystkie zrębki lub kawałki drewna, w razie potrzeby, w pudełku dla palaczy lub w woreczku dla palaczy i uruchom grill na wysokim poziomie, aż zobaczysz dym. Jeśli używasz grilla węglowego, rozgrzej go do Wysokiej, a następnie wrzuć wszystkie zrębki lub kawałki drewna, w razie potrzeby, na węgle.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Gdy gotujemy, myjemy i smarujemy ruszt grillowy. Ułóż paillards na gorącym ruszcie, umieszczając je po przekątnej do prętów. Grill paillards aż gotowane przez, około 2 minut na stronę, obracając co ćwierć obrotu po 1 minucie, aby stworzyć atrakcyjny crosshatch znaków grill, w razie potrzeby (użyj długiej, szerokiej szpatułki, aby obrócić i odwrócić paillards). Aby sprawdzić doneness, poke paillard palcem; powinien czuć się jędrny w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Przenieść grillowane paillards do talerza lub talerze. Szybko wrzucić sałatkę i Kopiec go na wierzchu paillards.
13
Udekoruj gałązkami estragonu i podawaj od razu z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
EstragonEstragon
14
artykuł var
15
Typ_27_data = {};
16
artykuł
17
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Składniki

41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychłyżeczka suszonego rozmarynułyżeczka suszonego rozmarynu41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpiersi z kurczaka bez kościpiersi z kurczaka bez kości41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychmrożone wegetariańskie kruszone mięsomrożone wegetariańskie kruszone mięso41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychplasterki pomarańczy, przekrojone na pół, do dekoracjiplasterki pomarańczy, przekrojone na pół, do dekoracji41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychmesclunmesclun41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych8 cienkich plastrów szynki Virginia lub prosciutto8 cienkich plastrów szynki Virginia lub prosciutto41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychzrębki drzewnezrębki drzewne41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychkażda posiekana słodka papryka czerwona, żółta i pomarańczowakażda posiekana słodka papryka czerwona, żółta i pomarańczowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn