Baltazar ' s estragon Chicken Paillards
Baltazar ' s estragon Chicken Paillards może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 373 kalorie, 30g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz musztardę, sok z cytryny, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Baltazarowa, Lekko Zblazowana, Balthazar Brioche French Toast, oraz Pasztety Z Kurczaka Z Salsą Clementine.
Instrukcje
30 minut na marynowanie kurczaka
Jeśli używasz całych piersi z kurczaka, przeciąć każdą pierś na pół. Przyciąć wszelkie ścięgna lub nadmiar tłuszczu off piersi i odrzucić. Przepłukać piersi pod zimną bieżącą wodą, a następnie odcedzić (nie osuszyć ręcznikami papierowymi; piersi powinny być wilgotne).
Umieść pierś w połowie między dwoma arkuszami folii. Funt go na szeroką płaską blachę do 1/8 cala grubości, za pomocą pounder scallopini lub po stronie ciężkiego tasaka. Powtórz z pozostałymi połówkami piersi.
Umieść wbity piersi na oprawie nonstick blachy do pieczenia.
Czosnek, sól, pieprz czarny i gorące płatki czerwonej papryki umieścić na dnie dużej niereaktywnej miski do mieszania i zacieru do pasty z tyłu drewnianą łyżką.
Dodać musztardę, 1 łyżkę posiekanego estragonu, sok z cytryny i ocet i ubijać do wymieszania. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek; mieszanina zagęści się.
Wlać ćwierć tego vinaigrette na piersi kurczaka, klepanie go na kurczaka widelcem. Obróć piersi, wlej kolejną ćwiartkę vinaigrette na wierzch i poklepaj widelcem kurczaka.
Pozwól kurczaka marynować w lodówce, pod przykryciem, przez 30 minut. Odstaw Pozostałe vinaigrette na bok. Użyjesz go do ubierania sałatki.
Tuż przed ustawieniem grilla, umieścić pomidory, mesclun, i pozostałe posiekane estragon, w tej kolejności, w misce z pozostałym sosem, ale nie wrzucić je razem.
Ustaw grilla i rozgrzej do wysokiej. Jeśli korzystasz z grilla gazowego, umieść wszystkie zrębki lub kawałki drewna, w razie potrzeby, w pudełku dla palaczy lub w woreczku dla palaczy i uruchom grill na wysokim poziomie, aż zobaczysz dym. Jeśli używasz grilla węglowego, rozgrzej go do Wysokiej, a następnie wrzuć wszystkie zrębki lub kawałki drewna, w razie potrzeby, na węgle.
Gdy gotujemy, myjemy i smarujemy ruszt grillowy. Ułóż paillards na gorącym ruszcie, umieszczając je po przekątnej do prętów. Grill paillards aż gotowane przez, około 2 minut na stronę, obracając co ćwierć obrotu po 1 minucie, aby stworzyć atrakcyjny crosshatch znaków grill, w razie potrzeby (użyj długiej, szerokiej szpatułki, aby obrócić i odwrócić paillards). Aby sprawdzić doneness, poke paillard palcem; powinien czuć się jędrny w dotyku.
Przenieść grillowane paillards do talerza lub talerze. Szybko wrzucić sałatkę i Kopiec go na wierzchu paillards.
Udekoruj gałązkami estragonu i podawaj od razu z cytrynowymi klinami.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;