Balsamiczny kotlet z kurczaka na sałatce szpinakowej z pieczarkami, boczkiem i ciepłym sosem Szalotkowym

Balsamiczny kotlet z kurczaka na sałatce szpinakowej z pieczarkami, boczkiem i ciepłym sosem Szalotkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj balsamicznego kotleta z kurczaka na sałatce szpinakowej z pieczarkami, boczkiem i ciepłym sosem Szalotkowym. Ten przepis służy 1 i kosztuje $61.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 288g białka, 767g tłuszczu, oraz w sumie 8272 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, wyśmienite pieczarki do farszu, szalotki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kurczakiem i szpinakiem z ciepłym sosem z boczku, Sałatka z kurczakiem i szpinakiem z ciepłym sosem z boczku, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem orzechowym balsamicznym.

Instrukcje

1
Kurczaka zalać balsamicznym, olejem, przyprawami i rozmarynem i odstawić. Na patelni, dodać posiekany boczek, pracować w 2 partiach, jeśli przygotowanie sałatki do
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Brązowy bekon na średnim ogniu, a następnie przenieś kawałki na papierowy ręcznik wyłożony płytką, aby osuszyć. Korzystanie centrum cięcia bekonu będzie wyciąć na patelni kapie, że rozpryski.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Grubo posiekać liście szpinaku i dodać do salaterki. Top z grzybami, rzodkiewkami, szalotki. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wytrzyj patelnię z boczku i wróć do pieca, obracając ciepło z powrotem do średnio niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj 1 łyżkę oleju do dressingu i szalotki i zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
6
Saute szalotki przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
7
Usunąć olej i szalotki z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
8
W misce połącz musztardę i ocet balsamiczny. Wlej powoli 2/3 szklanki oleju, ubijając sos w celu jego emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodaj ciepłą szalotkę i wrzucić ze szpinakiem sałatkę do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10
Dodać ugotowany boczek i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
11
Rozgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu. Kotlety z kurczaka gotować, 4 minuty z każdej strony, w jednej warstwie. Pokrój piersi pod kątem na desce do krojenia, gdy wszystkie są poza patelnią. Ułóż sałatkę szpinakową na talerzu/talerzach. Top każdej sałatki z 2 plastry kawałki kotlet z kurczaka. Dla poszczególnych porcji postępuj zgodnie z powyższą metodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Kremowej Zupy Pomidorowej Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecana: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Szklanki Kremowej Zupy Pomidorowej Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecana: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Składniki

1porcja startego parmezanuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2Spód: okruszki z herbatników grahamocet balsamiczny, wystarczy tylko pokryć plasterki piersiocet balsamiczny, wystarczy tylko pokryć plasterki piersi2warzywo (np. szpinak)ocet balsamiczny, 2 1 łyżkiocet balsamiczny, 2 1 łyżki3Spód: okruszki z herbatników grahamudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)227papryka habanerokotlety z piersi kurczaka bez kościkotlety z piersi kurczaka bez kości680papryka habanerokotlety z piersi kurczaka (czasami oznaczone jako kotlety z piersi kurczaka (czasami oznaczone jako "cienki krój")1dla każdego.Mieszanka przypraw do grilla, czyli gruba sól i pieprzMieszanka przypraw do grilla, czyli gruba sól i pieprz1okrągła łyżeczka musztardy Dijonokrągła łyżeczka musztardy Dijon3zaokrąglone łyżeczki musztardy Dijonzaokrąglone łyżeczki musztardy Dijon1porcja startego parmezanuoliwa z oliwek extra virgin, gałka oczna ilośćoliwa z oliwek extra virgin, gałka oczna ilość1sprigświeży rozmaryn, liście pozbawione łodygi i drobno posiekaneświeży rozmaryn, liście pozbawione łodygi i drobno posiekane1dla każdego.Przyprawy do grilla, takie jak Montreal Seasoning firmy McCormick, lub gruba sól i czarny pieprzPrzyprawy do grilla, takie jak Montreal Seasoning firmy McCormick, lub gruba sól i czarny pieprz1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek extra virgin, ilość plus 1 łyżkaoliwa z oliwek extra virgin, ilość plus 1 łyżka3Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, wystarczy spojrzećoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, wystarczy spojrzeć3Średnia żółta cebula, posiekanaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, wystarczy spojrzećoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, wystarczy spojrzeć2rzodkiewki czerwone, cienko pokrojonerzodkiewki czerwone, cienko pokrojone8rzodkiewki, cienko pokrojonerzodkiewki, cienko pokrojone4łodygi świeży rozmaryn, liście obrane i drobno posiekane, około 2 łyżkiłodygi świeży rozmaryn, liście obrane i drobno posiekane, około 2 łyżki1scallion, cienko pokrojony pod kątemscallion, cienko pokrojony pod kątem4szalotki, cienko pokrojone pod kątemszalotki, cienko pokrojone pod kątem1szalotka posiekanaszalotka posiekana1łyżka czerwony ocet winnyszalotka mielonaszalotka mielona113papryka habaneroświeży szpinak, przycięty i oczyszczonyświeży szpinak, przycięty i oczyszczony454papryka habaneroświeże liście szpinaku, przycięte i oczyszczoneświeże liście szpinaku, przycięte i oczyszczone2gourmet biały farsz grzyby, cienko pokrojonegourmet biały farsz grzyby, cienko pokrojone8gourmet biały farsz grzyby, cienko pokrojonegourmet biały farsz grzyby, cienko pokrojone454papryka habanerocenter cut boczek, posiekany na 1-calowe kawałkicenter cut boczek, posiekany na 1-calowe kawałki42 łyżki roztopionego masłaCenter cut baconCenter cut bacon
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn