Balsamiczny Grillowany kurczak ze świeżą salsą pomidorową

Balsamiczny Grillowany kurczak ze świeżą salsą pomidorową
Balsamiczny Grillowany kurczak ze świeżymi pomidorami Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.72 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 435 kalorii, 24g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny sos winegret, przyprawy, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Balsamiczny Grillowany kurczak z pomidorami feta Salsa, Grillowany Halibut ze świeżą salsą pomidorową, oraz Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj opatrunek i 1 łyżeczkę włoskiej przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodać kurczaka; obrócić do marynaty. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce, obracając kurczaka od czasu do czasu, co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
3
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Usuń kurczaka z marynaty; rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
5
Umieść kurczaka na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 do 12 minut, obracając w połowie grillowania i szczotkując marynatą z plastikowej torby, aż sok będzie czysty, gdy zostanie przecięty środek najgrubszej części(165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
6
W średniej misce wymieszać pomidory, oliwę z oliwek, 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Podawać kurczaka posypanego świeżą salsą pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
PomidorPomidor
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn