Balsamiczne-Glazurowane Warzywa Korzeniowe
Balsamiczne warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 208 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś 2 cebulę, marchew, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Warzywa Korzeniowe Balsamiczne, Prażone Warzywa Korzeniowe Balsamiczne, oraz Glazurowane Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. w dużej misce, wrzucić pasternak, marchew, cebula, olej, sól i pieprz. Ułóż warzywa w jednej warstwie w niepreparowanej patelni o wymiarach 17x12 cali na pół arkusza.
Piec odkryte 35 do 40 minut, mieszając raz, do miękkości i lekko rumiane.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać ocet, miód i musztardę do wrzenia; gotować od 6 do 8 minut, od czasu do czasu mieszając, aż szkliwo zmniejszy się do 1/3 szklanki.
Zdjąć z ognia; skropić glazurą na warzywach.