Balsamiczna duszona pieczeń w garnku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 23G tłuszczu i w sumie 414 kalorii. Za 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolnowarowa Pieczeń Balsamiczna, Łatwa Pieczeń Z Wołowiny Balsamicznej - Niskowęglowodanowa I Bezglutenowa, oraz Klon Balsamiczny Duszony Krzyż Żeberka Pieczeń dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Posyp pieczeń solą i pieprzem. W żaroodpornym holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu. Brązowa pieczeń ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. Dodaj bulion, ocet i zioła. Wróć pieczeń na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i piecz 2-1/2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń wołowinę i warzywa; trzymaj się ciepło. Wyrzuć zioła z płynu do gotowania; odtłuszczony tłuszcz. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z płynem do gotowania. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając; gotować i mieszać 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę