Bakłażan pszenica Berry Casserole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Mieszanka mielonego pieprzu, ser mozzarella, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pszenna jagoda s: SOS pszenny KAMUT, Chleb Pszenno-Jagodowy, oraz Pudding Z Jagód Pszennych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Pokrój plastry bakłażana z około 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Bakłażan Grill na rozgrzanym grillu do miękkości i lekko rumiane, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Rozgrzać Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek w garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula zmięknie, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodać bulion z kurczaka, jagody pszenicy, jęczmień, cynamon, gałka muszkatołowa, sól, pieprz i ziele angielskie do mieszaniny cebuli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu, aż jagody pszenicy będą miękkie, a niektóre ciecze nadal pozostaną, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Jagody Pszenne
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Jęczmień
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pomidory i czarną fasolę wymieszać w mieszankę jagód pszennych; zdjąć garnek z ognia. Wymieszać bakłażana do mieszanki jagód pszenicy; wlać do naczynia zapiekanki 9x9-cala.