Gorący i kwaśny Chiński bakłażan może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka octu winnego, skrobi kukurydzianej, papryki chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Bakłażan Chiński Na Gorąco (Bakłażan), oraz Chiński bakłażan na wynos w pikantnym sosie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kostki bakłażana w dużej misce i posyp solą. Napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia i odstaw na 30 minut. Dobrze spłukać i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.