Baked Garlic Lemon Tilapia

Baked Garlic Lemon Tilapia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Baked Garlic Lemon Tilapian. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,14 zł za porcję. 367 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Tilapia Czosnkowa Cytrynowa, Tilapia Czosnkowa Cytrynowa, oraz Tilapia z czosnkiem i cytryną.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn