Bailey ' s Chocolate & Caramel Irish Cream Cupcakes
Przepis Bailey ' s Chocolate & Caramel Irish Cream Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten deser ma 473 kalorie, 2G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 84 centów za porcję. 19086 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka cukru pudru, ekstrakt waniliowy, karmelki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chocolate Chip - Irish Cream Cupcakes w / Bailey ' s Buttercream, Bailey ' s Irish Cream Cupcakes, oraz Domowy Karmel Bailey ' s Irish Cream.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°za pomocą dużej miski do miksowania, dodaj ciasto mix, jajka, masło, Bailey ' s i mleko i wymieszaj na niskim poziomie, aż do połączenia. Następnie wymieszać na wysokiej przez 2 minuty.
Wlać ciasto do papierowych patelni z ciastkami.
Piec 20 min.Całkowicie fajne.
W średniej misce umieścić posiekaną czekoladę i odstawić.Używając średniej patelni z sosem, rozgrzej śmietanę i karmelki na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż karmelki całkowicie się stopią.
Polać czekoladą śmietaną karmelową i mieszać aż melted.In duża miska do mieszania, skracanie śmietany i wanilia przez 2-4 minuty.
Dodać cukier puder, jedna szklanka na raz
Połącz Bailey ' s ze śmietaną w miarce i spowalniając dodać do mieszaniny cukru, używając więcej śmietany dla kremowej konsystencji, użyj mniej mleka dla sztywnej konsystencji.Za pomocą ostrego noża wyciąć stożkową część babeczki i odstawić na bok, ustawiając ją obok każdej babeczki.Wypełnij otwory na babeczki ganache i umieść ciasto z powrotem nad otworem.Babeczki z kremem maślanym.
Dekoruj pozostałym ganache i syropem karmelowym.