Bagnat z tuńczykiem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 286 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, tuńczyka premium, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pan Bagnat, Pan Bagnat Z Rzodkiewką I Tuńczykiem, oraz Bagnat z tuńczykiem Rachael dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć bazylią i olejem; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bazylia
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Pokrój chleb na pół poziomo. Wydrąż górną i dolną połówkę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku. Przetrzyj ścięte boki ząbka czosnku na ścięte boki chleba; Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Chleb
Sucha Przyprawa Rub
4
Mieszankę bazylii skropić równomiernie na pokrojonych bokach chleba. Łyżka mieszanki tuńczyka na dolnej połowie bagietki. Ułóż plastry pomidora na mieszaninie tuńczyka. Przykryć górną połową bagietki. Owiń wypełnioną bagietkę w plastikową folię i odstaw na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomidora
Bagietka
Bazylia
Chleb
Tuńczyk
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
5
Pokrój napełnioną bagietkę na 4 (3-calowe) równe porcje.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.