Bagnat Z Grillowanym Tuńczykiem

Bagnat Z Grillowanym Tuńczykiem
Grillowany Bagnat z tuńczykiem wymaga około 1 godzina i 7 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.46 za porcję. To danie główne ma 353 kalorie, 28g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, kapary, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pan Bagnat, Bagnat Z Tuńczykiem, oraz Pan Bagnat Z Rzodkiewką I Tuńczykiem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Steki z tuńczyka posmarować 1 łyżką oleju, doprawić solą i pieprzem. Grill przez 3 do 4 minut z obu stron lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Pozostaw na 5 minut, a następnie Płatek widelcem.
5
Przełożyć do miski z czerwoną cebulą i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W małej misce wymieszać pastę anchois, sok z cytryny, musztardę, czerwony pieprz i 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać kapary, a następnie doprawić solą, do smaku, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
SólSól
8
Wlać sos na tuńczyka, dodać bazylii, i delikatnie wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
TuńczykTuńczyk
9
Umieść bagietkę na grillu, zamknij pokrywę i pozwól ogrzać się, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wyjąć z grilla i pokroić wzdłuż.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Usunąć część wnętrza chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
12
Rozłóż mieszaninę tuńczyka równomiernie na dolnej połowie chleba, umieść górny chleb i mocno dociśnij do kanapki. Owinąć kanapkę w folię i umieścić ciężką patelnię na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
TuńczykTuńczyk
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
13
Odstawić na 30 minut przed podaniem, a następnie pokroić na 4 kawałki.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn