Bagietki z grillowanym kurczakiem i pomidorowym Pesto
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 363 kalorie, 36g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, pieprz, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Pesto-Bagietki Pomidorowe, Grillowane Pesto szaszłyki z kurczaka i pomidorów, oraz Pesto Grillowany kurczak, cukinia i pomidorowe szaszłyki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bagietkę przeciąć na pół wzdłuż. Wydrąż górną połowę bagietki, pozostawiając granicę 1/2 cala; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku. Odstawić.
Umieść połówki piersi kurczaka między 2 duże arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Spłaszcz ćwiartki papryki rękami. Piersi kurczaka i ćwiartki papryki obłożyć sprayem do gotowania; umieścić na stojaku do grillowania. Przykryć i grill 8 minut lub aż kurczak jest gotowy i papryka są miękkie, obracając raz.
Wycięte boki połówek bagietki układamy na grillu w ciągu ostatnich 2 minut grillowania, aby lekko grzać.
Każdą pierś kurczaka pokroić na pół w poprzek.
Obie pokrojone połówki bagietki rozprowadzić równomiernie pesto. Górna dolna połowa z liśćmi sałaty, połówkami piersi kurczaka, ćwiartkami papryki i plastrami sera.
Górną połowę bagietki ułożyć na wierzchu sera.
Pokroić w poprzek na 4 równe porcje.