Bacon-Chicken Club Pizza

Bacon-Chicken Club Pizza
Bacon-Chicken Club Pizza trwa około 25 minut od początku do końca. Za 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 494 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Mieszanka kurczaka z rożna, ostrego sera cheddar, pomidora śliwkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bacon-Chicken Club Pizza, Southwest Ranch Chicken Bacon Club Pizza, oraz Chicken Club Pizza.

Instrukcje

1
Umieść skórkę na nie natłuszczonej patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
2
Połącz ser śmietankowy i szalotkę; rozłożyć na skórce. Na wierzch z kurczakiem, serami i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią, a ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W międzyczasie w małej misce wymieszaj śmietanę, mleko i dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pizzę posyp sałatą i pomidorem; skrop dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Selvapiana Chianti Rufina Riserva Bucerchiale z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Selvapiana Chianti Rufina Riserva Bucerchiale
Selvapiana Chianti Rufina Riserva Bucerchiale
Wykonane w 100% z pojedynczej winnicy Sangiovese ze starych winorośli, niektóre posadzone w 1968 roku na działce Bucerchiale. Intensywny rubinowy kolor, oferuje uprzejme smaki wiśni, czerwonych porzeczek i fiołków, ładnie zintegrowane z eleganckimi nutami tytoniu, skóry i drewna. Nuty wanilii i cedru jako słaba przyprawa ze starzenia dębu dodają wymiaru. Czysty, pełny i mięsisty, o solidnej strukturze i bardzo drobnych taninach. Zrównoważona kwasowość, typowa dla Win Chianti, nadaje soczystej konsystencji znaczną konsystencję.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn