Babeczkowe Truskawki
Przepis Cupcake truskawki jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, betty Gel food color, betty fruit by the chewy fruit snack rolls i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Wieloziarniste babeczki z truskawkami: powrót do babeczki truskawkowej, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Aby zrobić babeczki w kształcie truskawek, uszczypnij po jednej stronie każdego papierowego kubka do pieczenia. Włóż 1/2-calową kulkę folii między wkładką a kubkiem muffinki, aby utrzymać się na miejscu. (Patrz zdjęcie.)
Dodać, piec i fajne ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami w polu na babeczki.
Mieszać kolor żywności do lukier, aż dobrze wymieszane. Frost schłodził babeczki z lukrem, aby wyglądały jak truskawki.
Pokrój przekąskę z owocami do żucia w kształty liści; naciśnij na czubki babeczek. Ułóż czekoladowe chipsy na lukrze, aby wyglądały jak nasiona. Przechowywać luźno przykryte.