Babeczki "Zuccotto"

Babeczki
Przepis" Zuccotto " babeczki może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 3 godziny. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. 675 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czekoladowe kawałki toffi, cukier cukierniczy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zuccotto, Zuccotto, oraz Zuccotto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Puszki Muffin Line z 24 wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Wymieszać ciasto, olej, białka i wodę w misce do mieszania. Ubijaj mikserem elektrycznym na niskiej prędkości przez 30 sekund, a następnie zwiększ prędkość do średniej i ubijaj przez 2 minuty, skrobając boki miski. Wymieszać posiekaną słodko-gorzką czekoladę i zgarnąć ciasto do wkładek babeczek, wypełniając je dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż uzyska złoty kolor, a blaty lekko sprężyny po naciśnięciu, 15 do 20 minut. Wykałaczka włożona w środek babeczki powinna wyjść czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Wyjmij babeczki z patelni i ostudź całkowicie na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
5
Ubić 1 szklankę zimnej śmietany do ubijania na średniej prędkości, aż krem zgęstnieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
6
Dodajemy cukier cukierniczy i ubijamy do uzyskania sztywnych szczytów. Wymieszaj mrożone maliny, kawałki toffi i posiekane tosty z orzechów laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
7
Usuń środki babeczek za pomocą corer jabłko lub noża do parowania, wycinając środki w kształcie lejka, trzymając nóż pod kątem 45 stopni. Łyżką lub rurką nadzienie do babeczek. Przechowywać w lodówce babeczki podczas przygotowywania ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
LejekLejek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Umieść półsłodkie kawałki czekolady w bezpiecznej dla ciepła misce. Zagotować 1/2 szklanki gęstej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę; przykryć miskę i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Ubić czekoladę i śmietanę, aż będą dobrze połączone; pozostawić ganache do ostygnięcia, aż osiągnie konsystencję do smarowania, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Rozprowadź łyżkę ganache równomiernie na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce babeczki podczas przygotowywania lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
12
Roztopić kawałki białej czekolady w misce bezpiecznej dla mikrofalówki przez 1 minutę, mieszając po 30 sekundach. Pozostawić białą czekoladę do ostygnięcia do temperatury prawie pokojowej, ale nadal płynne. Masło i ser śmietankowy razem. Zmiksuj w roztopionej białej czekoladzie, ekstrakcie z wanilii i barwniku spożywczym (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Rozłóż lukier na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
14
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce aż do podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn