Babeczki Z Winem Zinfandel
Zinfandel Wine Cupcakes to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 631 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki piernikowe z lukrem Zinfandel, Kolacja winna: łosoś z masłem Miso , groszkiem i jajkiem sadzonym w połączeniu z deux amis Zinfandel 2007, oraz Czekoladowe babeczki z czekoladowym nadzieniem Mascarpone i kremem maślanym Zinfandel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą ciasta mix, woda, 1/2 szklanki wina, oleju i jaj. Wymieszać z czekoladą. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, ubić cukier puder, masło, kakao i sól z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Ubić w 1/2 szklanki wina. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij więcej wina kilka kropli na raz. Lodowe babeczki.
Dekoruj czekoladowymi lokami.