Babeczki Z Serem Truskawkowo-Czekoladowym
Babeczki z serem truskawkowo-czekoladowym wymagają z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 279 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka truskawek, woda, bita śmietana ser lukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus czekoladowy babeczki z bitą śmietaną truskawkową, Babeczki bananowo-czekoladowe z lukrem truskawkowo-serowym, oraz Podwójne babeczki czekoladowe z lukrem Truskawkowym + mielone . Giveaway! (Giveaway Zamknięte) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi.
Wymieszaj ciasto czekoladowe, śmietanę, olej roślinny, wodę i jajka razem w dużej misce.
Ciasto wlać równomiernie do przygotowanych muffinek.
W każdej filiżance muffinek umieść małą łyżkę bitego twarogu.
Konfitury truskawkowe wymieszać w misce, aż będą gładkie; łyżka około 1/4 łyżeczki na babeczkę nad serem śmietankowym.
Delikatnie wcisnąć łyżką do ciasta konfitury truskawkowe i serek śmietankowy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż babeczki Topy Wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte, 18 do 20 protokół.
Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Na całkowicie schłodzonych babeczkach rozprowadzić lukier z twarogiem i udekorować plasterkami truskawek.