Babeczki z masłem orzechowym i galaretką
Przepis masło orzechowe i galaretki babeczki jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 18. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis z Cookie Madness ma 15 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, brązowy cukier, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], Babeczki z masłem orzechowym i galaretką z lukrem orzechowym, oraz Babeczki z masłem orzechowym i galaretką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 18-20 kubków cupcake z papierem liners.In dużą miskę do miksowania, ubić masło, aż będzie kremowe.
Dodać masło orzechowe i oba cukry i kontynuować ubijanie, aż lekkie i puszyste. Ubić wanilią, następnie ubić w jajkach, jeden po drugim.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać do ciasta na przemian z mlekiem.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin/cupcake i piec na środkowej stojaku przez około 20 do 25 minut lub aż babeczki pojawiają się zestaw.
Niech babeczki ostygną, a następnie użyj ostrego noża, aby wyrzeźbić małą dziurkę. Napełnij galaretką.Lód z lukrem z masłem orzechowym. Aby lukier, ubić razem ½ szklanki masła orzechowego z ½ szklanki masła i 3 oz zmiękczonego twarogu. Stopniowo mieszać w 2 szklanki cukru pudru 1 łyżeczka ekstraktu wanilii i 2-3 łyżki mleka ubić, aż będzie lekki i puszysty. Smak, aby upewnić się, że ma wystarczająco dużo smaku masła orzechowego, a jeśli nie, wymieszać trochę więcej.