Babeczki Z Klonu Piernikowego

Babeczki Z Klonu Piernikowego
Przepis Gingered Maple Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 64 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, zmielony imbir, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Benedict-klonowe babeczki z boczkiem z Czarnego Lasu, jajkami gotowanymi i sosem klonowym, Tosty Kokosowe QUINOA jogurt PARFAIT z syropem klonowym GINGERED, oraz Maple Vegan Cupcakes with Maple Dairy-Free Buttercream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietankowe i brązowy cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajkach. Ubić w syropie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
SyropSyrop
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, imbir, sól i soda oczyszczona; dodać do kremowanej mieszaniny na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
ImbirImbir
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
3
Napełnij papierowe kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie, w małej misce, śmietana masło, ser, brązowy cukier i sól, aż lekkie i puszyste. Ubić w syropie i wanilii. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym, aż będzie gładka. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Babeczki Frost; na wierzchu każda połówka orzecha pekanowego. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn